Γενέθλια για τον Γιώργο Χρανιώτη: Το party έκπληξη στο σπίτι του με διάσημους φίλους του [pic,video]

Γεννημένος στις 23 Σεπτεμβρίου του 1973, ο Γιώργος Χρανιώτης είχε την περασμένη Δευτέρα τα γενέθλιά του. Ο αγαπημένος ηθοποιός “έκλεισε” τα 46 του χρόνια και τα γιόρτασε -με μια μέρα καθυστέρηση- μαζί με αγαπημένους του φίλους. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, του ετοίμασε ένα πάρτι έκπληξη στο σπίτι τους.

Ο Γιώργος Χρανιώτης άνοιξε αμέριμνος την πόρτα και αμέσως όλοι μαζί ξεκίνησαν να του τραγουδούν του “Happy Birthday”, με τον ίδιο να τους κοιτάζει έκπληκτος, αφού δεν είχε ιδέα γι’ αυτό που τον περίμενε. Ο ηθοποιός έσβησε τα κεράκια του πάνω σε μία τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον και είχε θέμα τα θαλάσσια σπορ που εκείνος τόσο λατρεύει.

Καλεσμένοι στο surprise party, μεταξύ άλλων, ήταν και διάσημοι φίλοι του ζευγαριού όπως: ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευγενία Σαμαρά με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, η Παρθένα Χοροζίδου, η Σύλβια Δεληκούρα, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και ο Δημήτρης Γαλάνης.

Όλοι μαζί, μάλιστα, έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία, την οποία μοιράστηκαν οι περισσότεροι με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Χρόνια πολλά Γιώργο!

Read More

And More