Γενέθλια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Η τούρτα-υπερπαραγωγή και το τρυφερό φιλί με τη Ζέτα Μακρυπούλια!

Γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου του 1978, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής “κλείνει” τα 40 του χρόνια και είναι στα καλύτερά του, καθώς βιώνει επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα, λοιπόν, το γιόρτασε μαζί με την σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και αγαπημένους τους φίλους. Το ραντεβού δόθηκε για το βράδυ της Κυριακής, σε ατμοσφαιρικό bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας και όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Μιχάλης, μάλιστα, έσβησε τα κεράκια του πάνω σε μια τούρτα-υπερπαραγωγή, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για εκείνον και είχε πάνω νότες, αλλά και… τον ίδιο, φτιαγμένο από ζαχαρόπαστα, να κρατά μια κιθάρα. Μάλιστα, μετά το “Happy Birthday” που του τραγούδησαν όλοι μαζί, η Ζέτα του έδωσε ένα πολύ τρυφερό φιλί σε δημόσια θέα.

Μεταξύ άλλων, καλεσμένοι στο party του καλλιτέχνη ήταν: ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Γιώργος Δάσκαλος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο Κωνσταντίνος Δέδες, η Νικόλ Παναγιώτου και η Ματίνα Νικολάου. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι απαθανάτισαν με τα κινητά τους διάφορες στιγμές της βραδιάς και τις μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram, θέλοντας να του ευχηθούν “χρόνια πολλά”.

Δες τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Read More

And More