Γενέθλια για τον Σάκη Τανιμανίδη: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν και το δημόσιο μήνυμά του!

Γεννημένος στις 30 Απριλίου του 1981, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Ο παρουσιαστής “κλείνει” τα 39 και φέτος, λόγω καραντίνας, θα το γιορτάσει στο σπίτι μόνο με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από νωρίς το πρωί, ο Σάκης άρχισε να λαμβάνει πολύ όμορφα μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους στα social media, τους οποίους θέλησε να ευχαριστήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο γεμάτο φωτογραφίες του από το παρελθόν και το συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό σχόλιο.

“39 χρόνια… κιόλας! Κάπου στα 28-30 ήταν νομίζω όταν ορκίστηκα να μη μεγαλώσω ποτέ. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα συνειδητά μάλιστα, δεν ήταν αστείο. “Για πάντα παιδί” είχα πει.⁣ ⁣ Κι από τότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην “μεγαλώσω”. Όχι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην καρδιά, στην διάθεση να ανακαλύπτω τον κόσμο, στην ατελείωτη περιέργειά μου και πάνω από όλα στο να κάνω πάντα αυτό που θέλω, αυτό που πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Γιατί τα παιδιά έχουν μια αλήθεια και μια απλότητα να κάνουν ότι κάνουν όχι για τους γύρω τους, αλλά γιατί τους αρέσει. Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα…όχι για τους άλλους! You Only Live Once….⁣ #BirthdayBoy #throwback #MyLife #MyRules #YOLO” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

39 χρόνια…κιόλας! 🎂🎈Κάπου στα 28-30 ήταν νομίζω όταν ορκίστηκα να μη μεγαλώσω ποτέ. Το σκέφτηκα και το αποφάσισα συνειδητά μάλιστα, δεν ήταν αστείο. “Για πάντα παιδί” είχα πει.⁣ ⁣ Κι από τότε κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να μην “μεγαλώσω”. Όχι σε εξωτερική εμφάνιση, αλλά στην καρδιά ❤️, στην διάθεση να ανακαλύπτω τον κόσμο, στην ατελείωτη περιέργειά μου και πάνω από όλα στο να κάνω πάντα αυτό που θέλω, αυτό που πιστεύω, χωρίς να με νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Γιατί τα παιδιά έχουν μια αλήθεια και μια απλότητα να κάνουν ότι κάνουν όχι για τους γύρω τους, αλλά γιατί τους αρέσει. ⁣ Ζήσε, λοιπόν, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, για σένα…όχι για τους άλλους! You Only Live Once….⁣ #BirthdayBoy #throwback #MyLife #MyRules #YOLO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Read More

And More