Γενέθλια στη Ρώμη για τον Μελέτη Ηλία – Η τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του το δημόσιο μήνυμα!

Γεννημένος στις 2 Μαρτίου του 1980, το περασμένο Σάββατο, ο Μελέτης Ηλίας είχε τα γενέθλιά του. Ο ηθοποιός “έκλεισε” τα 39 του χρόνια και φέτος τα γιόρτασε με την οικογένειά του στην Ιταλία. Μαζί με την σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά, και τα δύο παιδιά τους ταξίδεψαν πριν μερικές μέρες στη γείτονα χώρα και πέρασαν όλοι μαζί όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Το Σόι σου» δέχτηκε εκατοντάδες ευχές από φίλους, συναδέλφους, αλλά και τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι τον ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα. Επιστρέφοντας, λοιπόν, στην Ελλάδα, ο ίδιος θέλησε να πει ένα δημόσιο “ευχαριστώ” για τα μηνύματα αγάπης που έλαβε. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που έβγαλε με τα παιδιά, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμειναν.

Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, κρατώντας μπαλόνια με τον αριθμό 39, και να δέχεται φιλιά στο μάγουλα από την κόρη και τον γιο του. «Εκείνος 3. Εκείνη 9. Το σύνολο 39. Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!!!! Εύχομαι υγεία, χαρά και πολλά φιλιά. #kiss #balloons #party #39 #mesilikas», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More