Site icon TLIFE

Γενέθλια στην Ελλάδα για την Μαντόνα – Το πάρτι σε σκάφος στην Κέρκυρα

Η Μαντόνα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, έχοντας επιλέξει τη χώρα μας για τις καλοκαιρινές διακοπές της αλλά και για να γιορτάσει τα 68α γενέθλιά της.

Η «βασίλισσα της pop», η οποία σήμερα, Κυριακή 16 Αυγούστου, έχει τα γενέθλιά της, βρίσκεται στην Κέρκυρα, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Την παρουσία της στο νησί αποκάλυψε μέσα από τα social media ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την απρόσμενη συνάντησή του με τη Μαντόνα.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τη διεθνούς φήμης pop star. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στη νέα του ανάρτηση, έχει ταξιδέψει στο παρελθόν μέχρι το Μόντρεαλ και το Μεξικό για χάρη της, ενώ τα τραγούδια της έχουν σταθερή θέση στα DJ sets του.

«Έχω ταξιδέψει μέχρι το Μόντρεαλ και το Μεξικό μόνο για εκείνη. Έχω παίξει τραγούδια της σε κάθε ένα από τα DJ sets μου!!! Και σήμερα “κολυμπάω” μαζί της στην Κέρκυρα!!! Χρόνια πολλά στη Νο1 γυναίκα καλλιτέχνιδα του πλανήτη! Χρόνια πολλά, Βασίλισσα!!!», έγραψε ο Θέμης Γεωργαντάς, συνοδεύοντας το βίντεό του.

Η Μαντόνα ανεβαίνοντας στο σκάφος αντίκρισε μια ευχάριστη έκπληξη, αφού εκεί όσοι την περίμεναν, άρχισαν να χορεύουν στο πλευρό της.

Η παρουσία της Μαντόνα στην Ελλάδα είχε γίνει γνωστή λίγες ημέρες νωρίτερα, όταν η παγκόσμια σταρ πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη επίσκεψη στα Μετέωρα.

Η Μαντόνα ταξίδεψε την Παρασκευή 14 Αυγούστου με ελικόπτερο από την Κέρκυρα στα Μετέωρα, συνοδευόμενη από τον γιο της και μέλη της παρέας της.

Κατά την παραμονή της στα Μετέωρα, η Μαντόνα επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Βαρλαάμ, όπου φέρεται να παρέμεινε για περίπου τρεις ώρες. Η επίσκεψή της πραγματοποιήθηκε με διακριτικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φωτογραφία: Getty Images

© 2026 tlife.gr