Γενέθλια στην καραντίνα για τον Τόνυ Μαυρίδη – Η έκπληξη που του ετοίμασε η σύζυγός του στο σπίτι τους

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Τόνυ Μαυρίδης έκλεισε τα 49 του χρόνια χθες και όπως φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις του στο instragram δείχνει πιο ανανεωμένος αλλά και πιο όμορφος από ποτέ.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ξεχωριστή γιορτή η σύζυγος του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, η οποία του έκανε έκπληξη με μια τούρτα για να γιορτάσουν μαζί τα 49 του χρόνια, ενώ πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν και τα γενέθλια της πεθεράς του και μητέρας της Ευαγγελίας, η οποία διαμένει το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα στο σπίτι του ζευγαριού.

Ο Τόνυ Μαυρίδης συγκινημένος, θέλοντας με τη σειρά του να ανταποδώσει και να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν, έκανε μια ανάρτηση στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media με το παρακάτω κείμενο: “Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας. Θα ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία πάνω απ’ όλα, υπομονή και οι δύσκολες αλλά και πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει τον τελευταίο καιρό η χώρα μας, να μας ενώσουν περισσότερο με τους δικούς μας ανθρώπους και να βγούμε όλοι πιο δυνατοί μέσα από αυτό..!” .

Δυστυχώς, ο Τόνι Μαυρίδης και η σύζυγος του Ευαγγελία Καραμπατζάκη, δεν κατάφεραν να καλέσουν σε αυτό το πάρτι-έκπληξη στενούς φίλους και συνεργάτες (λόγω της καραντίνας), αρκέστηκαν όμως στο να βρεθούν μαζί τους διαδικτυακά μέσω Skype.

Χρόνια πολλά!

Read More

And More