Γέννησε αγόρι η Meghan Markle!

Eίναι επίσημο! Η Δούκισσα του Sussex είναι πλέον μητέρα και το μωρό είναι αγόρι! Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας και ο πρίγκιπας Harry είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας! Η Μeghan Markle γέννησε το πρωί ένα υγιέστατο αγοράκι 3.260 κιλών!

Και η αναγγελία έγινε μέσω του επίσημου λογαριασμού στο instagram, όπου έδωσαν τις λεπτομέρειες. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex καλωσόρισαν σήμερα το πρωί το πρώτο τους παιδί”!

Το παιδί, το πρώτο του ζευγαριού, θα είναι έβδομο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όγδοο δισέγγονο της 93χρονης Ελισάβετ και μπορεί να δικαιούται διπλή υπηκοότητα, βρετανική και αμερικανική, σύμφωνα με τους κανόνες υπηκοότητας. Ωστόσο το παιδί δεν θα φέρει αυτομάτως τον τίτλο του πρίγκιπα  καθώς οποιοσδήποτε τίτλος θα πρέπει να δοθεί από τη βασίλισσα

Ο πρίγκιπας Harry και η αγαπημένη του Meghan Markle, που πήρε  τον τίτλο “Δούκισσα του Sussex”, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor στις 19 Μαΐου του 2018 και σε λιγότερο από ένα χρόνο έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί!

Πώς έγινε η πρόταση γάμου

Η πρόταση γάμου έγινε αρχές Νοεμβρίου στο Nottingham Cottage του παλατιού του Kensington, όπου η Meghan και ο Harry χαλάρωναν και έψηναν κοτόπουλο. Η πρόταση έγινε πολύ φυσικά και ρομαντικά, ο πρίγκιπας γονάτισε, αλλά η ηθοποιός δεν τον άφησε καν να ολοκληρώσει και του απάντησε “μπορώ να πω ναι;”». «Δεν με άφησε να τελειώσω και στη συνέχεια αγκαλιαστήκαμε και έβαλα το δαχτυλίδι στο δάχτυλό της. Αυτό ήταν! Μία πραγματικά γλυκιά στιγμή μονάχα για εμάς! Νομίζω κατάφερα να την εκπλήξω» είχε εξομολογηθεί ο Πρίγκιπας Harry στην πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη.

Read More

And More