Γέννησε η Emily Ratajkowski – Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό της

Η Emily Ratajkowski έγινε για πρώτη φορά μητέρα! Το πασίγνωστο μοντέλο αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard. Πιο συγκεκριμένα, η Emily δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι της, αποκαλύπτοντας πως γέννησε το πρωί της Δευτέρας 8 Μαρτίου.

Το καυτό μοντέλο δεν έχει αποκαλύψει το φύλο του μωρού που έφερε στον κόσμο, καθώς θεωρεί ότι αυτό είναι κάτι που θα ανακαλύψει μόνο του στην εφηβεία. Το όνομα του θα είναι Sylvester Apollo Bear!

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ, λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση, μετά τα «συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα: «Ξέρετε τι (φύλο) θέλετε;». Εμείς απαντάμε σε αυτό, ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο, μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και να μας το γνωστοποιήσει. Όλοι γελάνε» είχε εξομολογηθεί στην Vogue.

“Sylvester Apollo Bear ήρθε στη Γη. Ο Sly γεννήθηκε στις 8/3/21 στο πιο όμορφο, σουρεαλιστικό και γεμάτο αγάπη πρωί της ζωής μου!” έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία, η Emily Ratajkowski θηλάζει το μωράκι της!

Read More

And More