Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου!

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Αθηνά Οικονομάκου! Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο επισφράγισε με τον πιο γλυκό τρόπο την ευτυχία τους.(δες εδώ την πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού για την γέννηση της κόρης της)

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη σελίδα του μαιευτηρίου ΓΑΙΑ η οποία αναφέρει: “Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έφεραν στον κόσμο, στη ΓΑΙΑ, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τη βοήθεια του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, Θεόδωρος Λιακάκος, Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαστολόγος” .

Μπορεί η ηθοποιός να περίμενε να γεννηθεί η κόρη της Μάιο, ωστόσο εκείνη την εξέπληξε και ήρθε στη ζωή τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Την ίδια χαρά με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο έχει φυσικά και ο πρωτότοκος γιος τους, Μάξιμος, ο οποίος μόλις απέκτησε αδερφάκι. 

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2013 στη Μύκονο και έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι. Τον Νοέμβριο του 2017 οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, ενώ τον Οκτώβριο του 2018 πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος τους στη Μύκονο. Λίγους μήνες νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2018 ήρθε στη ζωή ο γιος τους. 

Να σας ζήσει!

Read More

And More