Γέννησε η Φανή Χαλκιά! [pic]

Γέννησε η Φανή Χαλκιά! [pic] | tlife.gr

H ολυμπιονίκης μας Φανή Χαλκιά είναι πλέον μανούλα! Γέννησε χθες ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά τόσο η δικιά της όσο και του αγαπημένου της Λούη Καραμάνου, δεν περιγράφονται με λόγια!

Την χαρμόσυνη είδηση μετέφερε ο μπαμπάς του μωρού Λούης Καραμάνος με μια τρυφερή φωτογραφία με το ποδαράκι του γιου του! Το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Μάλιστα η εγκυμοσύνη της αγαπημένης αθλήτριας άργησε να γίνει γνωστή!

Η Φανή λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Λούη Καραμάνο

Το love story και η ξαφνική εγκυμοσύνη
Η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά και ο αγαπημένος Λούης Καραμάνος γνωρίζονται εδώ και χρόνια, αλλά η σχέση τους ήταν πάντα φιλική. Και οι δυο αγαπούν πολύ τον αθλητισμό με τον γοητευτικό επιχειρηματία να ανοίγει πρόσφατα μεγάλο γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη και την Φανή Χαλκιά να συμμετέχει σε αθλητικές πρωτοβουλίες που πραγματοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο.
Ωστόσο, πριν από οκτώ μήνες ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα… Τα κοινά σημεία αναφοράς και η δυνατή φιλία εξελίχθηκαν σε ένα μεγάλο έρωτα και τρεις εβδομάδες μετά η Φανή Χαλκιά έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Η ίδια μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της, την ημέρα του 12ου Μαραθώνιου της Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχε στη διοργάνωση.
Η πρώτη αντίδρασή της ήταν ο πανικός, αλλά κοντά της ήταν και πάλι ο σύντροφός της Λούης που χάρηκε με το νέο και φρόντισε να την κάνει να χαλαρώσει και να απολαύσει αυτήν την όμορφη περίοδο της ζωής της. Από εκείνη τη στιγμή άλλωστε, οι δυο τους είναι αχώριστοι

READ more