Γέννησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Φλορίντα Πετρουτσέλι, καθώς επιτέλους κρατά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της! Η Ελληνοιταλίδα παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι πριν από λίγο, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή της ευτυχία. Η όμορφη Φλορίντα έχει με τον σύζυγό της Άρη Γούτο ακόμη ένα κοριτσάκι, την μικρή Μαίρη, η οποία ανυπομονούσε να γνωρίσει τον αδερφό της.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τα Instagram Stories, ανακοινώνοντας στον κόσμο ότι γεννήθηκε το αγοράκι της Φλορίντας και του Άρη! Μάλιστα, όπως ειπώθηκε το πρωί στο Happy Day, η γνωστή παρουσιάστρια θα είναι εκείνη που θα βαφτίσει το δεύτερο παιδί του ζευγαριού.

«Το πρωί μπήκε στο μαιευτήριο με πολύ μεγάλη αγωνία για να φέρει στον κόσμο τον γιο της. Έχει συμπληρώσει τις μέρες της και από ώρα σε ώρα θα γεννήσει. Βρίσκεται στο μαιευτήριο και περιμένει να την πιάσουν οι πόνοι. Ήταν ένα προγραμματισμένο ραντεβού…» , είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε: «Το όνομα αυτού θα είναι Κωνσταντής. Θα υπάρξει μια κουμπαριά που ψήνεται εδώ και καιρό. Νονά του μικρού θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη, με την οποία η Φλορίντα είναι φίλες. Κατά κάποιον τρόπο θα συγγενέψουν τώρα…» .

Να σας ζήσει!

Read More

And More