Γέννησε η ηθοποιός Ναταλία Δήμου: Η ανάρτηση για τον δύσκολο τοκετό – «Σε εμένα τελικά συνέβη»

Το δεύτερο παιδί της έφερε στον κόσμο στις 7 Σεπτεμβρίου η Ναταλία Δήμου

Η γνωστή ηθοποιός η οποία είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Φούκη, το 2021 απέκτησαν την κόρη τους, ενώ πριν από λίγες ημέρες υποδέχτηκαν το νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Ωστόσο μέσα από την ανάρτησή της στο instagram, η Ναταλία Δήμου περνά σε μια προσωπική εξομολόγηση για τον δύσκολο τοκετό που βίωσε.

Ναταλία Δήμου – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Έρχεται λοιπόν η στιγμή που οι οδύνες του τοκετού έχουν σιγά σιγά αρχίσει. Οι σκέψεις είναι πολλές και η πιο ισχυρή είναι αυτή που σε κάνει να λες πως αυτήν την φορά δεν θα προκύψει τίποτα το απρόοπτο και πως όλα θα πάνε καλύτερα από τον πρώτο τοκετό. Το ευχόμουν από την πρώτη στιγμή.

Μέσα μου όμως πάντα είχα μία επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, όμως υπερισχύει το ότι 2 στους 2 τοκετούς είναι σχεδόν απίθανο… Σε εμένα τελικά συνέβη. Η αιμορραγία ήταν αρκετή και θα μείνω μέχρι αυτό. Φυσικά το θετικό είναι πως είμαστε στο σπίτι και όλα πήγαν καλά. Κατάφερα και γέννησα φυσιολογικά, το οποίο για μένα ήταν πολύ σημαντικό σχετικά με όσα είχαν προηγηθεί και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι την καισαρική…

Αυτό που θέλω να πω, είναι πως οι γυναίκες έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη μέσα μας,ψυχική και σωματική. Καλώς μας ήρθες αγάπη μας», έγραψε η Ναταλία Δήμου.

Δες την ανάρτησή της:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Dimou (@nataliedimou)

Read More

And More