Γέννησε η Κατερίνα Μουτσάτσου!

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Κατερίνα Μουτσάτσου, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα πανέμορφο και υγιές αγοράκι. Η γνωστή ηθοποιός που ζει μόνιμα στο Los Angeles και ο σύζυγός της Charles Como (που τον αποκαλεί ως σωσία του George Clooney) υποδέχτηκαν τον γιο τους και είναι στα καλύτερά τους.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη η Κατερίνα Μουτσάτσου ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι της, αλλά και τα δώρα που δέχτηκε από τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα στο μαιευτήριο.

Πριν λίγους μήνες, η Κατερίνα Μουτσάτσου είχε μιλήσει και στο TLIFE για το μικρό θαύμα που ζει και για την εγκυμοσύνη της. (δες εδώ τη συνέντευξή της στο TLIFE)

Ενώ στην ερώτηση πως θα είναι ως μανούλα είχε απαντήσει: “Δεν το έχω πολυαναλύσει… Ίσως γιατί για ένα πολύ μεγάλο διάστημα της ζωής μου συναναστράφηκα με πολλά παιδιά μέσω της διδασκαλίας – είτε διδάσκοντας Γαλλικά από τα 16 μου τα καλοκαίρια στην Αίγινα για χαρτζιλίκι, είτε αργότερα σαν δασκάλα χιπ-χοπ όσα χρόνια δούλευα σαν ηθοποιός στην Ελλάδα – αισθάνομαι μια κάποια εξοικείωση. Όσο για πρότυπα, έχω σίγουρα τα καλύτερα: έναν πατέρα που μου έλεγε παραμύθια κάθε βράδυ – κάθε βράδυ όμως. Και μια μητέρα που με ξυπνούσε (ναι με ξυπνούσε!) με νανούρισμα για να πάω στο σχολείο αν τύχαινε και δυσκολευόμουν να σηκωθώ. Μεγάλωσα με πολλή αγάπη… Αυτό είναι το πρότυπο”.


Read More

And More