Γέννησε η Όλγα Φαρμάκη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες ώρες η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος, αφού ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί!

Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων και επιχειρηματίας γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, γεγονός που αποκάλυψε η εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

“Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα με τη Γωγώ και μου είπε ότι γεννάει η Όλγα την επόμενη εβδομάδα. Ήταν πολύ χαρούμενες! Και η Γωγώ έχει ξετρελαθεί με το ανιψάκι της”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος έχουν ήδη επιλέξει το όνομα που πρόκειται να πάρει η  κόρη τους, το οποίο είναι Μαρέττα. 

 Σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Happy Day τον Σεπτέμβριο του 2020, η Όλγα Φαρμάκη είχε αναφέρει για τον σύντροφό της και την εγκυμοσύνη: “Και εγώ και ο Σταύρος το θέλαμε και χαρήκαμε πάρα πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου. Εκείνος είχε τις αμφιβολίες του αλλά εγώ από την αρχή είχα πει στη φίλη μου “ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό”.

Δεν υπήρχε άγχος, δεν υπήρχε κανένα παιχνίδι στη σχέση, ήταν πολύ καλή η χημεία μεταξύ μας.Του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη με ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έμαθα όταν ήμουν στο γραφείο. Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες, δηλαδή μετρούσαμε τις μέρες, ρωτούσαμε και φίλους που έχουν κάνει παιδάκια να μας πούνε μερικά tips. Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος ξετρελάθηκα! Ήταν ότι πιο πολύ ήθελα“. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More