Γέννησε η πρώην σταρ Ελλάς Ισμήνη Νταφοπούλου!

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε χθες στον κόσμο η Ισμήνη Νταφοπούλου! Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Διαμαντής Αγγελάκης είναι πολύ ευτυχισμένοι που κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους! Η πανέμορφη Ισμήνη που είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων είχε κάνει γνωστή πριν λίγο καιρό την εγκυμοσύνη της με ένα γλυκό μήνυμα!

“Αν με ξέρεις έστω και λίγο θα ξέρεις πως προτιμώ να κρατώ την ιδιωτική μου ζωη προστατευμένη, και πως επίσης δε συνηθίζω να γράφω μακρόσυρτα και συναισθηματικά captions -ιδιαίτερα για προσωπικά θέματα- αλλά αυτή τη φορά θα κάνω μια-δυο εξαιρέσεις…
Διότι οι αμέτρητες ευχές που έχουμε λάβει τις τελευταίες εβδομάδες είναι τοοόσο συγκινητικές! Με τη χάρη του Θεού η ευτυχία μας πολλαπλασιάζεται μέρα με την ημέρα και αισθάνομαι απίστευτα ευγνώμων για το που έρχεται αλλά και που κατάφεραμε να κρατήσουμε ένα τόσο χαρμόσυνο νέο μας για λίγο καιρό μόνο δικό μας και να το ευχαριστηθούμε με την οικογένειά μας για μερικούς μήνες! Από καρδιάς ευχαριστώ όσους το σεβάστηκαν μέχρι να αποφασίσουμε να το μοιραστούμε αλλά και όλους εσάς που μας στέλνετε όλα αυτά τα υπέροχα μηνύματα!! #Godsgift #Angelmuffinloading #lifeisamiracle”

Το tlife τους εύχεται να τους ζήσει η μπέμπα!

 

 

Read More

And More