Γέννησε η Τζένη Θεωνά!

Γέννησε η Τζένη Θεωνά! | tlife.gr

Το πιο όμορφο θαύμα έζησε η Τζένη Θεωνά! Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο ευτυχισμένος πατέρας, ο οποίος ανέβασε τη πρώτη φωτογραφία της αγαπημένης του με το νεογέννητο μωράκι τους. Ο γιος τους γεννήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου και γέμισε χαμόγελα χαράς τόσο εκείνους όσο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

«6.4 Καλώς ήρθες! Η πρώτη μέρα της καινούριας μας ζωής. Η πιο ευτυχισμένη όλων», ήταν το μήνυμα του Δήμου Αναστασιάδη στην τρυφερή φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ερχομός του μωρού τους επισφράγισε τον μεγάλο έρωτα της γλυκιάς ηθοποιού με τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Η Τζένη Θεωνά είχε κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της και το αποκάλυψε μόλις τον περασμένο Νοέμβριο. Μάλιστα, οι συνεργάτες της στη σειρά «Για Πάντα Παιδιά«, όπου πρωταγωνιστούσε, γνώριζαν την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή της, αλλά έδειξαν απόλυτο σεβασμό και δεν μοιράστηκαν δημόσια την πληροφορία.

Τζένη Θεωνά: Δεν φαντάζεσαι πώς ανακοίνωσε στον Δήμο Αναστασιάδη ότι θα γίνει πατέρας! | tlife.gr

«Είναι απίστευτο ότι το έγραφαν όταν δεν ήμουν έγκυος και, τώρα που έμεινα, δεν το έγραψε κανείς. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα λίγο χρόνο για την οικογένεια και τον εαυτό μου, που έφτασα πρώτα σε ένα σχετικά ασφαλές σημείο της εγκυμοσύνης, και πλέον το μοιράζομαι μέσα απ’ την καρδιά μου και με πολλή χαρά!», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Να τους ζήσει!

READ more