Γέννησε η Χριστίνα Αλούπη – Αυτό είναι το φύλο του δεύτερου μωρού της!

Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για την Χριστίνα Αλούπη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο znews, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια έγινε μανούλα για δεύτερη φορά. Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, με την όμορφη Χριστίνα να φέρνει στον κόσμο ένα ακόμα αγοράκι.

Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας, ενώ ο μικρός ζυγίζει 3,5 κιλά. Στο πλευρό της συζύγου του, αλλά και του νεογέννητου μικρούλη, βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Κέφαλος, αλλά και ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, Ανδρέας, ο οποίος ανυπομονούσε να γνωρίσει το αδερφάκι του.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το ζευγάρι δεν είχε ανακοινώσει το φύλο του δεύτερου παιδιού του, καθώς ήθελε να κρατήσει μέχρι το τέλος την αγωνία του για το νέο μέλος της οικογένειά του.

Λίγες ώρες μάλιστα πριν οδηγηθεί εσπευσμένα στο μαιευτήριο, η Χριστίνα είχε γράψει στο Instagram της: «Άλλο ένα ταξίδι φτάνει στο τέλος του… Πέρασαν 9 μήνες όχι τόσο εύκολοι όσο θα ήθελα, ώρες ώρες ένιωθα μάλιστα ότι ήταν χρόνια κι όχι μήνες. Κι αυτή η εγκυμοσύνη μου όπως και η πρώτη, μόνο εύκολη δεν ήταν. Όχι ότι υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ήμουν πολύ τυχερή όλα πήγαν καλά και είμαι τόσο ευγνώμων που μπορώ να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου (κάτι που πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να κάνουν δυστυχώς), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα ήταν εύκολα ( κάποια στιγμή θα σας εξηγήσω πιο αναλυτικά)… Κάποιες γυναίκες βιώνουν τις εγκυμοσύνες τους μαγικά και αβίαστα, άλλες όμως όπως κι εγώ, περνάμε δύσκολα, κάθε μέρα, για 9 ολόκληρους μήνες. Αυτό δεν κάνει το ταξίδι μας λιγότερο μαγικό όμως… και όταν επιτέλους κρατάς το μωρό σου στην αγκαλιά σου, λες άξιζε η ταλαιπωρία, ο πόνος, οι καθημερινές δυσκολίες και είσαι έτοιμη να το περάσεις όλο αυτό ξανά, γιατί τίποτα δε συγκρίνεται με την ολοκλήρωση και ευτυχία που χαρίζει η μητρότητα! Σε εσάς που περνάτε δύσκολα όπως πέρασα κι εγώ, που έρχονται ώρες που λυγίζετε, κουράγιο, σας υπόσχομαι ότι στο τέλος μόνο τις όμορφες στιγμές θα θυμάστε!»

Read More

And More