Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της το πρωί της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή σήμερα καθώς ένιωθε πόνους. Την θέση της πήρε ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος εξήγησε ότι η οικοδέσποινα του Ηappy Day είναι έτοιμη να γεννήσει και τελικά λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωσαν τα ευχάριστα!

Γέννησε στις 8 το πρωί, σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,900 . Ο γυναικολόγος της, Βαγγέλης Δεδούλης μίλησε στο Happy Day αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον γιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού.

«Τις πρώτες πρωινές ώρες επικοινωνήσαμε με τη Σταματίνα γιατί άρχισε να νιώθει αραιές συσπάσεις. Όταν οι συσπάσεις έγιναν συχνότερες, της συνέστησα να προσέλθει στην κλινική, όπου διαπιστώθηκε έναρξη τοκετού”, περιέγραψε. “Η Σταματίνα αναρρώνει καλώς αυτή τη στιγμή, με τον γιο της αγκαλιά. Είχε αγωνία αλλά ήταν ήρεμη, είχε εμπιστοσύνη σε όλη την ομάδα και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ο μπέμπης μοιάζει στον Θέμη, όπως και τα άλλα παιδιά”, συμπλήρωσε.

Read More

And More