George Clooney – Amal Alamuddin: Η δύσκολη γέννα και οι πρώτες μέρες με τα μωρά στο σπίτι!

Πριν λίγες μέρες η Amal Alamuddin Clooney ¨εφερε στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της και γέμισε χαμόγελα χαράς τον μπαμπά πια George Clooney και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το ζευγάρι ήδη βρίσκεται με τον Alexander και την Ella στο σπίτι και πηγές από το περιβάλλον τους αποκαλύπτουν όλα όσα δεν ξέρουμε για αυτούς.

«Ήταν μια γέννα που κράτησε πολύ περισσότερο απ’ όσο περίμεναν, αλλά τα μωρά είναι υγιή και πανέμορφα» είπε πηγή στο E! News, αφήνοντας να εννοηθεί πως η γέννα της Amal ήταν δύσκολη. Ωστόσο, όλα είναι καλά και απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητέρας.

«Οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στο νοσοκομείο, όπου τους επισκέφτηκαν φίλοι και συγγενείς. Είναι πανευτυχείς. Δεν νομίζω πως έχετε δει πιο χαρούμενο ζευγάρι» πρόσθεσε η πηγή τονίζοντας ότι στο σπίτι του ζευγαριού υπάρχει μία θετική ενέργεια και όλοι έχουν εξαιρετική διάθεση, ακόμα και το προσωπικό τους.

To ζευγάρι κάνει τα πάντα έτσι ώστε τα δίδυμα να έχουν ό,τι χρειαστούν, ενώ έχουν προσλάβει βοήθεια για οκτώ εβδομάδες, μία βραδινή νοσοκόμα, για να βοηθήσει στο πρόγραμμα ύπνου των παιδιών. Εκτός από τους φίλους και τους συγγενείς, ο George Και η Amal δέχονται και τη βοήθεια των γειτόνων τους, στο θέμα των παπαράτσι:

«Είναι δύσκολο να κρατήσεις τους φωτογράφους μακριά από το σπίτι, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βοηθήσει, όλοι χαίρονται που έχουν την Amal και τον George δίπλα τους, οπότε διώχνουν αμάξια που δεν αναγνωρίζουν αλλά και διάφορους φωτογράφους που βλέπουν να περιφέρονται» υπογράμμισε η ίδια πηγή.

Read More

And More