George Clooney – Amal Alamuddin: Προσφέρουν 1 εκατ. δολάρια σε όσους έχουν πληγεί από την πανδημία!

Ο George Clooney και η Amal Alamuddin προστίθενται στη συνεχώς αυξανόμενη λίστα διασημοτήτων που συμβάλλουν στις προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού. Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και κινηματογραφικός παραγωγός και η Βρετανίδα λιβανέζικης καταγωγής δικηγόρος έχουν κάνει μεγάλες δωρεές σε διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις, συνολικού ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Σύμφωνα με το Deadline, ο George και η Amal Clooney έκαναν δωρεά σε έξι οργανώσεις που έχουν απόλυτης ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα, διέθεσαν το ποσό των 250.000 δολαρίων στην οργάνωση που παρέχει στήριξη στους εργαζόμενους στη βιομηχανία του θεάματος, The Motion Picture and Television Fund (Ταμείο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης). Επιπλέον έκαναν δωρεά 250.000 δολαρίων στο Ταμείο του Σωματείου Ηθοποιών και της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών Καλλιτεχνών (SAG-AFTRA) και ισόποση οικονομική βοήθεια πρόσφεραν στο Ταμείο Δημάρχων του Λος Άντζελες.

Το ζεύγος Clooney διέθεσε επίσης 300.000 δολάρια στην Τράπεζα Τροφίμων του Λιβάνου, την Περιφέρεια Λομβαρδίας της Ιταλίας και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More