George Clooney – Amal Alamuddin: Το γαμήλιο party τους στο Λονδίνο!

Το γαμήλιο party τους (δώρο των γονιών της νύφης) έκαναν στο Λονδίνο ο George Clooney και η Amal Alamuddin, νυν Amal Clooney -μετά την αλλαγή του ονόματός της. Το ζευγάρι έφερε αέρα Χόλιγουντ στο ξενοδοχείο Danesfield House, όπου έγινε η δεξίωση, με την διάσημη δικηγόρο να φορά ένα εντυπωσιακό μακρύ χρυσό φόρεμα.
Οι γονείς της νύφης τα είχαν οργανώσει όλα τέλεια. Όσο η Amal βρισκόταν στην Ελλάδα για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, και ο George στην Νέα Υόρκη για την προώθηση της νέας του ταινίας, η Baria και ο Ramzi Alamuddin έβαλαν τα δυνατά τους και τους… εντυπωσίασαν όλους!

Η μεγάλη δεξίωση με εκλεκτούς καλεσμένους και ένα λουκούλλειο γεύμα έγινε χθες (Σάββατο 25 Οκτωβρίου) πολύ κοντά στη βρετανική πρωτεύουσα. Η πρόσκληση έχει σταλεί εδώ και καιρό και το δείπνο έγινε σε ένα παραμυθένιο τοπίο που μοιάζει βγαλμένο από βικτωριανή εποχή. (Δες εδώ φωτογραφίες του ξενοδοχείου)

Ο George φόρεσε το σμόκιν του, η Amal το εντυπωσιακό φόρεμά της και κόκκινο κραγιόν και ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν τους 200 περίπου καλεσμένους τους. Και μπορεί να μην υπήρχαν γόνδολες αυτή τη φορά, όπως στο γάμο στη Βενετία, από το party όμως δεν έλειπε η λάμψη…
Ο κόσμος έφθασε στο ξενοδοχείο ακολουθώντας ένα μονοπάτι στολισμένο με ορχιδέες. Οι κήποι απλώνονταν τριγύρω και η θέα στον Τάμεση ήταν μοναδική. Σαμπάνια για welcome drink και είσοδος στην αριστοκρατική σάλα της δεξίωσης.

Εκεί οι καλεσμένοι (αρκετοί από την Αμερική και το Λίβανο) θαύμασαν τη διακόσμηση, με μαύρα τραπεζομάντηλα και γλαστράκια με δάφνη και λευκά τριαντάφυλλα (τα αγαπημένα της Amal).
Όσο για το μενού; Τα έχει όλα… Στήθος πάπιας, μοισχαρίσια παϊδάκια, παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου και αρνίσιο φιλέτο. Plus, δυο coctails με την υπογραφή του ζευγαριού…

Read More

And More