George Clooney – Amal Alamuddin: Βόλτα στην Βενετία με τα δίδυμα! [pics]

Ο χολιγουντιανός σταρ και η καλλονή δικηγόρος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από την μέρα που έγιναν πρώτη φορά γονείς. Ο George Clooney και η Amal Alamuddin απέκτησαν δίδυμα πριν 3 μήνες και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, βρίσκονται οικογενειακώς στην Βενετία, με αφορμή το 74ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, όπου συμμετέχει ο Clooney ως σκηνοθέτης της ταινίας, «Suburbicon».

Μια μέρα μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, η Amal και ο George πήραν τα δίδυμα και έκαναν μια βόλτα στην όμορφη Βενετία. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που τους απαθανατίζει οικογενειακώς ο φωτογραφικός φακός σε έξοδό τους. Το ζευγάρι βγήκε μαζί με τα μωρά του, Alexander και Ella, ώστε να απολαύσει την ιταλική πόλη και να ηρεμήσει μετά το Φεστιβάλ.
Η Amal Alamuddin, για άλλη μια φορά, απέδειξε ότι διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί κι ας έχουν περάσει μόλις τρεις μήνες από την μέρα που γέννησε τα δίδυμα μωρά της. Η γνωστή δικηγόρος, μάλιστα, έκλεψε τις εντυπώσεις μια μέρα νωρίτερα, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, κάνοντας μία υπέρλαμπρη εμφάνιση που έκανε τους πάντες να παραμιλούν!
Δες τις φωτογραφίες:
© Splash / Ideal Image
© Splash / Ideal Image

Read More

And More