George Clooney – Amal Clooney: Θα βαφτίσουν το παιδί του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!

Χαμός επικρατεί στο διαδίκτυο από το δημοσίευμα της Daily Mail που γράφει ότι George Clooney θα είναι ένας από τους νονούς του πρώτου παιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan. Τα δύο ζευγάρια έχουν πολύ καλές σχέσεις αφού η Meghan και η Amal Clooney είναι πολύ καλές φίλες. Πηγή κοντά στο διάσημο ζευγάρι, επιβεβαίωσε αυτή την φήμη λέγοντας πως ο γοητευτικός ηθοποιός είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα γίνει νονός. Η φιλία του ζευγαριού θα επισφραγιστεί με αυτή την “κουμπαριά” και έχει κάνει τον χολιγουντιανό σταρ να πετάει στα σύννεφα.

Το ζευγάρι του Hollywood ετοιμάζει τον επόμενο μήνα εορταστικό δείπνο, με λαμπερούς καλεσμένους. Μεταξύ αυτών θα είναι και το πριγκιπικό ζεύγος αλλά και ο Barack Obama με την σύζυγο του. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry για ακόμη μία φορά σπάνε το πρωτόκολλο και κάνουν όσα δεν έχουν τολμήσει να κάνουν άλλα πριγκιπικά ζευγάρια.

Χαρακτηριστική ήταν η επίσκεψη του Harry και της Meghan στην πολυτελή έπαυλη του George Clooney στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας, λίγες μέρες μετά τον γάμο τους, που επιβεβαιώνει τις πολύ καλές τους σχέσεις.

Read More

And More