George Clooney: “Η Angelina είναι βαρετή και συχνά κακιά με ορισμένους ανθρώπους”

Κάτι τρέχει με τον George και την Angelina. Μήπως είναι που η τελευταία έχει βαλθεί να ξεκόψει τον άνδρα της από τις κακές παρέες; Είναι πιθανό η καλή σχέση του γόη Clooney με την Jennifer Aniston να βάζει την Jolie σε αναμένα κάρβουνα; Πάντως ένας πόλεμος γιγάντων έχει όπως φαίνεται ξεκινήσει και το αποτέλεσμα είναι για την ώρα αμφίρροπο.

Οι συζητήσεις για την έχθρα μεταξύ των δύο ηθοποιών δεν είναι καινούριες. Όμως, το θέμα πήρε και πάλι φωτιά ύστερα από δημοσιεύματα της US Weekly που ήθελαν τον George Clooney να περιγράφει την Angelina με τα χειρότερα λόγια σε e-mail του. Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα ο ηθοποιος έγραφε στο mail: “Η Angelina είναι βαρετή, κακή παρέα και συχνά αγενής με ορισμένους ανθρώπους”.

Ο χαρακτηρισμός η αλήθεια είναι “κολλάει” γάντι στην περίπτωση της όμορφης ηθοποιού, αν αληθεύουν οι φήμες για τα πρόσφατα καμώματά της. Σύμφωνα λοιπόν με τα gossip από το hollywood, oι Bradgelina θα συνταξίδευαν με το ιδιωτικό τους jet με τον George Clooney και την νεαρή αγαπημένη του Stacy Keibler για την Απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Η πρωταγωνίστρια λοιπόν του Tomb Rider έκανε τα πάντα για να αποφύγει την νεαρή κοπέλα, στην οποία δεν χάρισε – όπως λένε μάρτυρες – ούτε ένα βλέμμα. Πόσω μάλλον μια κουβέντα…

Και η Angelina βέβαια δεν έχει κανένα λόγο να θέλει τον George ανάμεσα στα πόδια της. Πρόκεται για ένα ορκισμένο εργένη, που αλλάζει συντρόφους σαν τα πουκάμισα και που σύμφωνα με τις φήμες παρασύρει τον αγαπημένο της Brad σε ξενύχτια και αλκοόλ. Αν εδώ προσθέσεις και την καλή του σχέση με την πρώην σύζυγο του Pitt, Jennifer Aniston καταλαβαίνεις που χαλάει το γλυκό. Η Jolie δεν θέλει ούτε να ακούει για την Aniston και το γεγονός πως ο George δεν έχει κόψει τις επαφές του μαζί της, της προκαλεί… ημικρανίες!

Read More

And More