George Clooney: Μιλάει για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί η Amal Alamuddin

Μετά το σκάνδαλο με τον μεγιστάνα του Hollywood, Harvey Weinstein, όλο και περισσότεροι stars μιλάνε για το φαινόμενο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στον χώρο του κινηματογράφου. Ο George Clooney, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο φαινόμενο και ανέφερε ότι δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνο στον χώρο του θεάματος, αποκαλύπτοντας πως η σύζυγός του έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

“Η Amal έχει αντιμετωπίσει ακριβώς τις ίδιες καταστάσεις και στον νομικό κόσμο. Υπάρχει παντού και χρειάζεται να αντιμετωπιστεί ως ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους. Η σύζυγός μου είναι πολύ έξυπνη, συγκροτημένη, επιτυχημένη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μου είπε: “Έχουν υπάρξει φορές στη ζωή μου, στην νομική κοινότητα, που αναγκάστηκα να πω σε κάποιον να το κόψει”. Οπότε συμβαίνει παντού», ανάφερε χαρακτηριστικά ο χολιγουντιανός ηθοποιός στο κανάλι E! News.
Και συνέχισε: “Θέλω να ξέρω ποιος πήρε αυτές τις γυναίκες και τις οδήγησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και τις άφησε εκεί για τον Harvey. Θέλω να μάθω ποιος το έκανε αυτό. Ο Harvey Weinstein θα πάρει αυτό που του αξίζει, αλλά υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που περιλαμβάνονται σε αυτό και μια ολόκληρη κουλτούρα που πρέπει να σταματήσει”.

Read More

And More