Γεωργία Αβασκαντήρα: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στο Γιώργο Χρανιώτη με αφορμή τα γενέθλιά του (pics)

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Γιώργος Χρανιώτης και όπως ήταν φυσικό η σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα, του διοργάνωσε ένα οικογενειακό πάρτι έκπληξη. Λίγο πριν το τέλος της ημέρας, η όμορφη χορεύτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες του αγαπημένου της κάνοντας δημόσια ερωτική εξομολόγηση και επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ήταν ερωτευμένη με τον Γιώργο Χρανιώτη πριν τον γνωρίσει. 

“Τον αγαπώ γιατί είμαι ερωτευμένη μαζί του πριν τον γνωρίσω, γιατί μετά τις 10:00 το βράδυ γυρνάει σπίτι με φακό κεφάλης, γιατί έμαθε να μαγειρεύει,πρώτη φορά στη ζωή του,όταν έγινε μπαμπάς, γιατί ξυπνάει κάθε μέρα με κέφι,γιατί έχει πάντα ενέργεια να τραγουδάει στον γιο μας.

Eίναι ο πιο αυθόρμητος και ευθύς άνθρωπος που ξέρω,γιατί είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει οποίος του το ζητήσει, γιατί έχει πάθος για ότι κάνει και πάνω από όλα γιατί με κάνει πάντα να βλέπω τη ζωή με ευγνωμοσύνη και αισιοδοξία! Να τα εκατοστήσεις ζυγέ μπαμπά. @chraniotis_giorgos_official Υ.γ. Ξέρεις ότι θα καταλήξουμε όπως στη τελευταία φωτό”, σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

 

Η Γεωργία Αβασκαντήρα και ο Γιώργος Χρανιώτης σε πολλά χρόνια από τώρα…

Read More

And More