Γεωργία Αβασκαντήρα: Η κοιλιά της έναν χρόνο μετά τη γέννα και η συγκλονιστική εξομολόγηση

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν ακριβώς έναν χρόνο και πριν λίγες ημέρες εκείνη και ο σύζυγός της Γιώργος Χρανιώτης γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, η Γεωργία Αβασκαντήρα προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας μας πως είναι η κοιλιά της, έναν χρόνο μετά τη γέννα:

«[Αυτή είναι η κοιλιά μου!!! Από μικρή έχω μάθει να δουλεύω πολύ για αυτή ή αλλιώς για το κέντρο μου, αφού στο χορό όλα ξεκινούν από εκεί και όχι μόνο…. από πολύ νωρίς έμαθα τι σημαίνει το κέντρο μας, ο πυρήνας μας και πως πρέπει να ασχολούμαστε με αυτό!

Είχα συνηθίσει να έχω ένα άρτιο αποτέλεσμα λόγω των πολλών ωρών χορού που έχω κάνει! Στην εγκυμοσύνη μου λόγω κάποιων επιπλοκών που είχα, χρειάστηκε να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις (για να είναι το μωρό μου καλά) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί στο δέρμα μου, αυτή η σκιά καθώς και ραγάδες!

Αν εσύ βλέπεις μια ατέλεια, μια αντιαισθητική λεπτομέρεια, εγώ το βλέπω σαν δύναμη και εμπειρία και με πολύ περηφάνια και ευγνωμοσύνη στη δείχνω, για να σου πω ότι αν για κάποιους, κάτι που έχεις πάνω σου, χαρακτηρίζεται σαν ατέλεια, για σένα μπορεί να είναι η δύναμη σου, η γοητεία σου και η περηφάνεια σου!!!]»

Read More

And More