Γεωργία Αβασκαντήρα: Η ξεχωριστή ευχή που έκανε για τα φετινά της γενέθλια

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Γεωργία Αβασκαντήρα. Η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη που έκλεισε τα 32 της χρόνια και πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με την οικογένειά της και μερικούς καλούς φίλους. Μάλιστα η Γεωργία Αβασκαντήρα προχώρησε και σε μια τρυφερή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στη συγκεκριμένη δημοσίευση βλέπουμε εκτός από τη γενέθλια τούρτα που ήταν ολόλευκη και στολισμένη με λευκές μαργαρίτες και την ίδια τη Γεωργία Αβασκαντήρα να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της.

“{Ήταν τα πρώτα γενέθλια που μου πήρε ώρα να σκεφτώ τι να ευχηθώ πριν σβήσω το κεράκι και αυτό γιατί νιώθω ότι τα έχω όλα κοιτάζοντας το μωρό μου. Θα ευχηθώ μόνο υγεία σε όλα τα παιδιά του κόσμου και στο δικό μου και θα σας πω για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας} 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Υ.γ. Και σε αυτά τα ιδιαίτερα γενέθλια για μένα τα ομόρφυναν πιο πολύ οι ανθρώποι μου,που με τόλμη και αγάπη ήρθαν να μου κάνουν έκπληξη 🙏🙏🙏🙏 είστε υπέροχοι!!!!!” έγραψε στη λεζάντα η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Θυμίζουμε πως η όμορφη χορεύτρια παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Γιώργο Χρανιώτη πριν δυο χρόνια ενώ πριν τέσσερις περίπου μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Read More

And More