Γεωργία Μπίκα: Τα πρώτα λόγια μετά την απαλλαγή με βούλευμα του 27χρονου

Εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Παπαναστασούλη στο T-live, ο 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας απαλλάσσεται από τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Αποφασίστηκε να μην γίνει κατηγορία εις βάρος του, καθώς του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος, όπως επίσης αποφασίστηκε να επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα στην 24χρονη.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η Γεωργία Μπίκα προχώρησε σε νέα ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram

«Ενημερώθηκα για το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση να τεθεί η υπόθεση μου στο αρχείο.

Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεση μου στο ακροατήριο για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα μπροστά σε μία ανοιχτή και δημόσια διαδικασία. Είχα το Ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει. Υπόθεση μου βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Με όλη μου την ψυχική δύναμη θα παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν», έγραψε η Γεωργία Μπίκα.

 

Read More

And More