Γεωργία Βρανά: Το “κορίτσι” του Μπο τον άφησε για γοητευτικό Λιβανέζο τραγουδιστή! Video

Ο Μπο συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό όπου και αν εμφανίζεται έχοντας σχεδόν πάντα στο πλευρό του την Γεωργία Βρανά! Ο δημοφιλής ράπερ και η καλλονή τραγουδίστρια συνεργάζονται με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, μιας και οι δύο καλλιτέχνες έχουν μια μοναδική χημεία πάνω στη σκηνή. Ωστόσο, η Γεωργία Βρανά… άφησε για λίγο τον Μπο και συνεργάστηκε με τον Mohamad Taha από τον Λίβανο, ο οποίος έχει λάβει τους τίτλους Mr. Lebanon 2018 και Best Model Asia 2019.

Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργία Βρανά φέρνει νωρίτερα το καλοκαίρι στη ζωή μας μέσα από το ολοκαίνουργιο hit-single της με τίτλο «Περιμένω». Ένα πολύ ανεβαστικό τραγούδι, τη μουσική του οποίου υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους η Μαρκέλλα Βασιλείου. Έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή του γνωστού μοντέλου από το Λίβανο Mohamad Taha, ο οποίος κάνει τα πρώτα μουσικά βήματα δίπλα στη Γεωργία Βρανά, δείχνοντας έτσι πόσο λατρεύει την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στο άκρως καλοκαιρινό video clip, που σκηνοθέτησε ο Akis Touvanas (produced by Media Triangle 55), επικρατούν το υγρό στοιχείο και ο χορός, τα οποία σε συνδυασμό με τα όμορφα μέρη και τους εκρηκτικούς πρωταγωνιστές, Γεωργία και Mohamad, μας δίνουν ένα καυτό αποτέλεσμα που θα σας ξεσηκώσει.

Read More

And More