Georgina Rodriguez: “Έτσι γνώρισα τον Christina Ronaldo – Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη  στο ιταλικό “Elle” παραχώρησε η Georgina Rodriguez. Η καλλονή σύντροφος του Christiano Ronaldo, που έχει αποκτήσει μαζί του μία κόρη, την Alana Martina, είναι πολύ ερωτευμένη με τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 σε ένα κατάστημα του οίκου Gucci, όπου η Georgina δούλευε ως πωλήτρια και από εκείνη την μέρα έγιναν αχώριστοι.

Μεταξύ των άλλων η Georgina, μίλησε για την γνωριμία της με τον άσο του ποδοσφαίρου αλλά και το πως αισθάνθηκε βλέποντας τον. “Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον γνώρισα στο μαγαζί που δούλευα ως πωλήτρια. Υπήρξε έρωτας κεραυνοβόλος έρωτας και από τις δύο πλευρές. Λίγες μέρες αργότερα βρεθήκαμε σε ένα event του οίκου και μπορέσαμε να μιλήσουμε χαλαρά με ωραία ατμόσφαιρα”.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο κλίμα που επικρατεί στο σπίτι τους με τα παιδιά, μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει αποκτήσει ακόμα τρία, το ένα με μία πρώην σύντροφο του και τα άλλα δύο μέσω παρένθετης μητέρας. “Το σπίτι μας είναι η οικογένεια μας. Ο τόπος όπου είμαι πιο ευτυχισμένη, αφού είμαι με τον σύντροφο μου και τα παιδιά μας. Το σπίτι μας είναι το καταφύγιο μας, ο ναός μας που χτίσαμε με τόση αγάπη.

Read More

And More