Γεωργόνη-Γιαννακόπουλος : “Παραμένουμε ρομαντικοί και ερωτευμένοι” !

Αυτός ο έρωτας κρατάει… χρόνια! Και συγκεκριμένα; Τρία ολόκληρα χρόνια! Είναι ένας έρωτας γεμάτος πάθος, αλήθεια, ρομαντισμό και αθωότητα, ίσως για αυτό και έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές. Ο λόγος τόση ώρα για τον έρωτα του Νικόλα και της Δάφνης ο οποίος θα εξακολουθήσει να μας κρατάει συντροφιά και του χρόνου. Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και η Γεωργία Γεωργόνη μας μιλούν για αυτόν τον έρωτα, αλλά και για άλλα πολλά, με αφορμή το φετινό μεγάλο φινάλε των “Μυστικών της Εδέμ”.

-Μετά από τρία χρόνια έχετε σκεφτεί τι είναι η “Εδέμ” για σας;

Γεωργία: Η “Εδέμ” για μένα είναι αναμφισβήτητα ένα μεγάλο δώρο. Ηρθε στη ζωή μου ξαφνικά και όπως όλοι ξέρουμε τα δώρα… έκπληξη είναι πάντα τα καλύτερα.

Κωνσταντίνος: Για μένα πάλι η “Εδέμ” είναι… σημείο αναφοράς τηλεοπτικά και θέλω πραγματικά από καρδιάς να ευχαριστήσω και τους σεναριογράφους μας και την παραγωγή και το Mega για όλο αυτό που έχω ζήσει τα τελευταία τρία χρόνια με αυτή τη δουλειά.

-Υπήρξε στιγμή που να βαρεθήκατε;

Γεωργία: Το να υπάρξουν μέρες που να σε έχει κουράσει η καθημερινότητα, φυσικά και έχουν υπάρξει, αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Ομως, δεν έχει υπάρξει στιγμή που να νιώσω πως βαρέθηκα σε αυτή τη δουλειά. Αλλωστε, με τέτοια σενάρια που έχουμε κάθε μέρα στα χέρια μας και με όλα αυτά που συμβαίνουν, πότε να προλάβουμε να βαρεθούμε; (γέλια)

Κωνσταντίνος: Νομίζω πως το να πω ότι με αυτή τη δουλειά βαρέθηκα, θα ήταν αν μη τι άλλο αχαριστία από μέρους μου. Τώρα το ότι υπάρχουν μέρες που νιώθεις λίγο πιο έντονη την όλη πίεση της καθημερινότητας, υπάρχουν. Αυτό, όμως, είναι μία άλλη ιστορία.

-Πιστεύετε πως ο ρόλος της “Δάφνης” και του “Νικόλα” θα σας ακολουθεί για καιρό;

Γεωργία: Είναι λογικό ο ρόλος της “Δάφνης” να με ακολουθήσει για κάποιο χρονικό διάστημα. Ο κόσμος στον δρόμο “Δάφνη” με φωνάζει και δεν με ενοχλεί καθόλου. Ομως, πέραν τούτου, στο δικό μου χέρι είναι το να συνεχίσω την πορεία μου και να πάω παρακάτω κάνοντας άλλα πράγματα ή όλο αυτό να το διατηρήσω.

Κωνσταντίνος: Στον δρόμο οι μισοί με φωνάζουν Κωνσταντίνο και οι άλλοι μισοί “Νικόλα”. Να ξέρεις πως και στις δύο περιπτώσεις γυρίζω με την ίδια χαρά. Οπως είπε και η Γεωργία, είναι λογικό για κάποιο χρονικό διάστημα οι ρόλοι μας να μας ακολουθήσουν, όμως, κι από την άλλη μεριά μη νομίζεις, ο κόσμος ξεχνάει εύκολα. Αυτή τη στιγμή εμείς κρατάμε συντροφιά στον κόσμο γι” αυτό και ασχολείται μαζί μας. Αν αύριο, μεθαύριο γίνει μία άλλη δουλειά και υπάρξει μία νέα τηλεοπτική παρέα, τότε ο κόσμος με εκείνους θα ασχοληθεί. Πάντως, το ζητούμενο είναι όταν μία δουλειά ολοκληρώνεται να προσπαθείς να προχωράς παρακάτω και να γεύεσαι νέα πράγματα, γιατί στη δουλειά μας η διαφορετικότητα είναι αυτή που έχει αξία.

-Και η “Δάφνη” και ο “Νικόλας” είναι δύο πλάσματα ρομαντικά… Η “Δάφνη” μάλιστα είναι και ένα πλάσμα πιο εύθραυστο. Υπάρχει χώρος για ρομαντικούς, ευαίσθητους και εύθραυστους ανθρώπους στην εποχή μας ή απλά οι διπλανοί τους τους πατάνε και πάνε παρακάτω;

Γεωργία: Νομίζω πως οι ευαίσθητοι, οι ρομαντικοί και οι πιο εύθραυστοι αν θες, άνθρωποι, δεν θα σταματήσουν ποτέ να υπάρχουν. Αλλωστε αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να τα έχουν και άνθρωποι κατά τα… φαινόμενα σκληροί. Ομως, αυτοί οι άνθρωποι, οι πιο ρομαντικοί και ευαίσθητοι έχουν μέσα τους και μία φοβερή δύναμη, όπου όταν χρειάζεται μία χαρά ξέρουν να βάλουν τον άλλο στη θέση του. Ασε που όσο σκληρή και βιαστική αν είναι η εποχή μας, ο ρομαντισμός πάντα θα υπάρχει για να ομορφαίνει τη ζωή μας.

Κωνσταντίνος: Η αλήθεια είναι πως όντως αυτούς τους ανθρώπους κάποιοι προσπαθούν να τους πατήσουν και να τους εκμεταλλευτούν, όμως, αυτό δεν πάει να πει και τίποτα. Τι πάει να πει αυτό; Θα πρέπει να γίνουμε όλοι γαϊδούρια, αριβίστες και παρτάκηδες; Εχουμε καταντήσει τα καλά παιδιά να τα κοιτάμε καχύποπτα ή να θεωρούμε πως έχουν κάποιο… κουσούρι!

-Η “Δάφνη” και ο “Νικόλας” είναι η κόρη ή ο γιος και το φιλαράκι που θα ήθελαν οι περισσότεροι να έχουν;

Γεωργία: Αν κρίνω απ” ό,τι ακούω στον δρόμο, σίγουρα η “Δάφνη” είναι η κόρη που θα ήθελαν να έχουν. Και σαν φίλη καλή είναι βέβαια, όμως, σαν κόρη ιδανική (γέλια).

Κωνσταντίνος: Ο “Νικόλας” είναι ένας ήρωας πολύ θετικός, πολύ καλός και δοτικός στους φίλους του, γεγονός που τον κάνει συμπαθητικό, οπότε μπορεί όντως να συμβαίνει αυτό που λες…

-Σε ποιο σημείο έχετε ταυτιστεί μαζί τους και ποιο είναι το σημείο στο οποίο διαφέρετε παντελώς;

Γεωργία: Η “Δάφνη” είναι πιο εκρηκτική σε σχέση με μένα σίγουρα. Το κοινό μας σημείο είναι ότι εκφραζόμαστε με την ίδια γλυκύτητα.

Κωνσταντίνος: Ο “Νικόλας” δεν έχει τόσο δυνατές άμυνες όσο έχει ο Κωνσταντίνος, ενώ ο Κωνσταντίνος είναι τόσο ευαίσθητος, όσο είναι και ο “Νικόλας”. Μόνο που ο Κωνσταντίνος είναι… κρυφο-ευαίσθητος και ο “Νικόλας” φανερο-ευαίσθητος (γέλια).

-Το φετινό φινάλε της Δευτέρας πώς θα αφήσει τη “Δάφνη” και τον “Νικόλα”;

Γεωργία: Εννοείται πως θα τους αφήσει μαζί και πρέπει να σου πω πως οι δυο τους θα συνεχίσουν και μαζί. Η “Δάφνη” και ο “Νικόλας” ανήκουν στους… σταθερούς έρωτες της σειράς και αυτό προσωπικά σε μένα μου αρέσει πολύ. Αυτό που θα συνεχίσει να τους απασχολεί και να είναι το βασικότερο πρόβλημά τους αυτή τη στιγμή, είναι το θέμα του πατέρα μου (Κώστας Αρζόγλου).

-Ευτυχώς, όμως, “Εδέμ” θα έχουμε και του χρόνου…

Γεωργία – Κωνσταντίνος: Ναι, οπότε να ξέρετε πως και τα μεγαλύτερα ερωτήματα της σειράς θα απαντηθούν τότε…

-Η “Εδέμ” τα Χριστούγεννα ρίχνει οριστικά αυλαία, θα σας λείψει;

Γεωργία – Κωνσταντίνος: Θέλει και ρώτημα; Σίγουρα θα μας λείψει… Η “Εδέμ” τρία χρόνια τώρα έγινε μέρος της ζωής μας!

Πηγή : TV Εθνος

Read More

And More