Gerard Butler: Τραυματίστηκε στο γήπεδο ο γόης του Χόλιγουντ! [vid]

Δεν σταματούν οι ατυχίες για τον Gerard Butler! Ο γόης του Χόλιγουντ που έχει μεγάλη ιστορία στα ατυχήματα -του συμβαίνουν συνήθως πριν από κάθε ταινία δράσης που ετοιμάζει- είχε έναν μικρό τραυματισμό στο γήπεδο. Βλέπεις ο Gerard βρέθηκε στον αγώνα rugby Ιρλανδίας – Σκωτίας και τραυματίστηκε.

Με γάζες στο κεφάλι και μια δόση χιούμορ, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως “Είχε μια δύσκολη στιγμή στον αγώνα ράγμπι που παρακολούθησε και δήλωσε στενοχωρημένος επειδή η Σκωτία που υποστήριζε εκείνος έχασε”. To video που ανέβασε στα social media έγινε viral και τα μηνύματα των fans του δεν είχαν τέλος.

https://www.youtube.com/watch?v=VrknwT–iu8

Να σου θυμίσω, βέβαια, ότι αυτός ο τραυματισμός έρχεται δυο μήνες μετά την πρεμιέρα της ταινίας του “Η ληστεία του αιώνα” και μοιάζει σαν να συνεχίζει την “κατάρα” που ήθελε τον γοητευτικό πρωταγωνιστή να τραυματίζεται σε κάθε νέα ταινία δράσης που παίζει. Πριν το Geostorm, ο Gerard Butler έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίο ατυχήματος με τη μηχανή του, όταν ένα αυτοκίνητο πετάχτηκε μπροστά του.

Για την ιστορία, το 2016, ο Butler είχε τραυματιστεί σοβαρά και μπορούσε μετά βίας να περπατήσει, στα γυρίσματα της ταινίας δράσης “London Has Fallen”. Το 2013 είχε κάταγμα στο σβέρκο του στα γυρίσματα της ταινίας “Olympus Has Fallen”, και στην ταινία “Chasing Mavericks”, είχε παγιδευτεί κάτω από το νερό και παραλίγο να πνιγεί, από τα κύματα που τον είχαν χτυπήσει, στο γύρισμα μιας σκηνής…

Read More

And More