Gerard Pique: Οι πανηγυρισμοί με τον Milan και το πάρτι με την Shakira μετά την κατάκτηση του Champions League!

Μια μεθυστική βραδιά ήταν η χθεσινή για τον Gerard Pique και τους συμπαίκτες του καθώς η ομάδα τους, η Barcelona κατέκτησε το πέμπτο Champions League της ιστορίας της. Ο αμυντικός της Barcelona το πανηγύρισε με την καρδιά του, μετά την λήξη του αγώνα, ενώ έκοψε με ψαλίδι τα δίχτυα του ενός από τα δύο τέρματα για να τα πάρει μαζί του σαν σουβενίρ.

Φυσικά στο πλευρό του ήταν η Shakira και οι δύο γιοι τους, Milan και Sasha που είχαν ταξιδέψει εδώ και μέρες στο Βερολίνο ενόψει του τελικού.


Η Shakira με τον Sasha κατά την άφιξή τους στο Βερολίνο.

Noche feliz! Celebrando con la familia, Milan y Sasha el bebe del año del triplete!! / Happy night! Celebrating with the family, Milan and Sasha, the baby of the year of the treble!! Shak

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Shakira (@shakira) στις


Ο ποδοσφαιριστής έβαλε τον πρωτότοκο γιο του στον αγωνιστικό χώρο – ήταν φυσικά ντυμένος με την επίσημη στολή της ομάδας του διάσημου μπαμπά του- και πόζαραν με την πολυπόθητη κούπα.

Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει την κορυφαία αυτή κατάκτηση και με την Λατίνα τραγουδίστρια. Ο Gerard Pique και η Shakira συνέχισαν τους πανηγυρισμούς σε club του Βερολίνου μαζί με συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή.

Party!!!!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Gerard Piqué (@3gerardpique) στις

Read More

And More