Γεράσιμος Γιακουμάτος: Σε πελάγη ευτυχίας ο πρώην υπουργός! – Η κόρη του απέκτησε γιο, που πήρε το όνομά του!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο πρώην υπουργός της Νέας ∆ηµοκρατίας Γεράσιμος Γιακουµάτος, καθώς η κόρη του, Ζωή, έφερε στον κόσµο, πριν από λίγο καιρό, ένα υγιέστατο αγοράκι. 

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών, όλα φαίνεται να έγιναν πολύ γρήγορα για την επιτυχημένη σχεδιάστρια µόδας, καθώς, εκτός από τη γέννηση του µικρού Γεράσιµου, τους προηγούμενους µήνες υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης µε τον επιχειρηµατία Νίκο Πιτταρά και έγινε η βάφτιση του γιου τους.

Όλα φαίνεται να έγιναν κάτω από άκρα µυστικότητα. Στις 26 Σεπτεµβρίου βάφτισαν το παιδί τους σε µια σεµνή και λιτή τελετή, κρατώντας χαµηλούς τόνους, αφού η περίοδος της πανδηµίας και τα περιοριστικά µέτρα τούς ανάγκασαν να τελέσουν το Μυστήριο µε την παρουσία λίγων συγγενών και των οικογενειών τους. «Τον βαφτίσαμε Γεράσιμο. Είναι ενός έτους. Είναι ό,τι καλύτερο μου συνέβη ποτέ στη ζωή μου. Το άλφα και το ωμέγα μου. Δεν περιγράφεται σαν συναίσθημα. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να κάνω πολλά παιδιά», ανέφερε η Ζωή Γιακουμάτου στο «Secret».

Μετά τη γέννηση του µικρού Γεράσιµου, που πήρε το όνοµα του πρώην υπουργού της Νέας ∆ηµοκρατίας, η Ζωή αφοσιώθηκε στο παιδί της, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο της σε αυτό, αφήνοντας προς το παρόν τον χώρο της µόδας, όπου είχε προχωρήσει σε αρκετά βήµατα, επεκτείνοντας την επιχείρησή της.

Μέχρι, όµως, που έφτασε στην Ελλάδα ο κορονοϊός, η έλευση του οποίου «χτύπησε» και τον κλάδο στον οποίο εργαζόταν.
Η όµορφη σχεδιάστρια προσέγγισε το ρούχο και το κόσµηµα µε τη δική της µατιά, προσπαθώντας να δώσει δύναµη, ένταση και φαντασία στις δηµιουργίες της, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα από την Αγγλία συνεργάστηκε µε διάσηµους Ελληνες σχεδιαστές. Η στήριξη, πάντως, του συντρόφου της είναι δεδοµένη.

Ο νεαρός Νίκος Πιτταράς έχει µια κορυφαία εταιρεία σκαφών, που ειδικεύεται στην παροχή µοναδικών πολυτελών ηµερήσιων εκδροµών ιστιοπλοΐας στις Κυκλάδες και λειτουργεί έναν στόλο προσεκτικά επιλεγµένων σκαφών από το 2008.

Read More

And More