Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Αντιδράσεις στα social media για το μπλουζάκι του Κρέοντα – Η απάντηση του ηθοποιού

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύθηκε τον ρόλο του Κρέοντα στην παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Μετά το τέλος των παραστάσεων, ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία η οποία ξεσήκωσε αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φαίνεται να κρατάει στα χέρια του ένα t-shirt το οποίο αναγραφόταν η φράση «Κρέοντα γ…αι».

«Τώρα που τελειώνουν οι παρατάσεις και δεν φοβάμαι μην με εκδικηθεί ο ρόλος, μπορώ να το πω!» έγραψε στη λεζάντα ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

 

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως η ανάρτηση αυτή είναι ύβρις σε ένα πρόσωπο της τραγωδίας.

«Υπάρχει μια πλήρη διαφωνία για το τι είναι τέχνη, τι όρια έχει, τι μαθήματα δίνει. Δεν είναι βέβαια το facebook ο κατάλληλος χώρος για να κάνουμε αυτόν τον διάλογο. Οπότε δεν θα συνεχίσω αυτή τη κουβέντα. […] Ας κρατήσουμε τον πολιτισμένο διάλογο ανάμεσα σε δυο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις. Και πάλι ευχαριστώ» έγραψε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ωστόσο εγώ έκανα απλά χιούμορ με τον ρόλο μου. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν Αν εννοείτε ότι λόγω τραγικότητας δεν μπορούμε να αστειευόμεθα, τότε διαφωνώ. Την σοβαροφάνεια την αντιπαθώ. Προτιμώ την σοβαρότητα και σας βεβαιώ ότι προσέγγισα τον ρόλο με απόλυτη σοβαρότητα. Αν άρεσε ή όχι είναι άλλο θέμα. Ωστόσο θεωρώ ότι έχω το δικαίωμα να αυτοσαρκάζομαι όσο και όποτε θέλω» έγραψε επίσης ο ηθοποιός.

Read More

And More