Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για προφυλάκιση Φιλιππίδη: “Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν”

Την απόφαση της 15ης ανακρίτριας και του εισαγγελέα για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος χθες μεταφέρθηκε στις φυλακές της Τρίπολης σχολίασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός που στο παρελθόν είχε συνυπάρξει θεατρικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε έξω από τα δόντια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες και σε όσους γνώριζαν τόσα χρόνια αλλά δεν μίλαγαν.

«Πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης το θέμα και καλά έκανε και τον πήρε. Υπάρχουν ευθύνες που πρέπει να αποδοθούν στα κυκλώματα τα οποία στήριξαν αυτούς τους ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στον ΑΝΤ1. «Οι δημοσιογράφοι τους στηρίξατε, τους αγκαλιάσατε, τους δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες. Οι παραγωγοί από την άλλη μεριά που ήξεραν πράγματα που γίνονταν κάτω από τη στέγη τους και δεν αντέδρασαν. Οι περισσότεροι τουλάχιστον».

Παράλληλα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η Μαρία Κορινθίου σχολίασε πως «εδώ και περίπου 20 χρόνια που είμαι στο χώρο, είναι κάτι που βροντοφωνάζω. Δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι άνθρωποι δεν ακουγόμασταν. Όμως ήρθε η στιγμή απ’ ότι φαίνεται και καλό είναι να το κρατήσουμε».

Read More

And More