Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η διαμαρτυρία του για την κακοποίηση των ζώων πάνω στη σκηνή! VIDEO

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα κάνουν αυτό το καλοκαίρι περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, με την “Άγρια Δύση” του Θοδωρή Αθερίδη! Η παράσταση σκίζει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που έχει παιχτεί και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην παράστασή τους στη Σαντορίνη “έκλεψε” την παράσταση και καταχειροκροτήθηκε, κάνοντας την διαμαρτυρία του  για τα γαϊδουράκια της περιοχής και δίνοντας το δικό του μήνυμα!

“Κακοποιήση των ζώων υπάρχει σ όλη την Ελλάδα Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει την διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σ αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια την βοήθησαν να στηθεί. Μιάς και το νησί έχει σημαία του τα γαϊδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισος τους!Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο , πιστεύω”!

View this post on Instagram

Κακοποιήση των ζώων υπάρχει σ ολη την Ελλάδα Η Σαντορίνη μπορεί να κάνει την διαφορά. Απομονώνοντας τους ανεγκέφαλους και δείχνοντας την ευγνωμοσύνη και την ανθρωπιά της σ αυτά τα ζώα που τόσα χρόνια την βοήθησαν να στηθεί. Μιάς και το νησί έχει σημαία του τα γαιδουράκια, ας πρωτοστατήσει στο σταμάτημα κάθε βαρβαρότητας απέναντι στα ιπποειδή. Ας γίνει το νησί ο παράδεισος τους!Και ο τουρισμός θα ωφεληθεί πολύ περισσότερο , πιστεύω! @agriadysi @atheridis_thodoris @bessy.malfa @tasos_kontaratos @pinelopiplaka @nikiskiadaresi @olga_skiadaresi #skiadaresis #agriadusi #summertour #stopanimalabuse

A post shared by Gerasimos_Skiadaresis Official (@gerasimos_skiadaresis) on

Read More

And More