Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Όταν μείναμε άνεργοι με την Μπέσσυ έπαθα κατάθλιψη»

Καλεσμένος στον καναπέ του Στούντιο 4 βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 12/4 ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Μπέσσυ Μάλφα αλλά και τις δυσκολίες που είχαν αντιμετωπίσει την περίοδο που είχαν μείνει και οι δύο άνεργοι.

«Έχει συμβεί κάποιες φορές να μείνουμε χωρίς δουλειά και εγώ και η Μπέσσυ. Ήταν χάλια και εγώ γκρίνιαζα πάρα πολύ γιατί με επηρέαζε και πολύ. Θεωρώ χρέος μου να δουλεύω περισσότερο εγώ, δεν πειράζει να μην δουλεύει για λίγο η Μπέσσυ. Σε αυτή την φάση φτάνεις να αμφισβητείς και τον εαυτό σου, κόντεψα να πάθω κατάθλιψη. Μπορεί τότε να την είχα φτάσει στα όριά της», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. 

«Όταν γνώρισα την Μπέσσυ δεν ήξερα ότι θα κάνουμε οικογένεια. Απλά στην πορεία βλέπεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο μπορείς και θέλεις. Είμαστε μαζί 25 χρόνια. Είμαστε πολύπλοκα όντα οι άνθρωποι, δεν ξέρεις τι είναι στο μυαλό του καθενός, οπότε χρειάζεσαι μία στο τόσο, να δεις αν είμαστε οκ. Όταν σε νοιάζει κάποιος αγχώνεσαι. Εννοείται ότι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Ο γάμος και η οικογένεια χρειάζονται πολλά πράγματα.

Βλέπεις σιγά σιγά τι είναι σημαντικό στη ζωή και τι όχι, αφήνεις κάποια δεν σου χρειάζονται κάποια και μένεις στα πιο ουσιαστικά.  Μπορεί το ότι κάνουμε την ίδια δουλειά να παίζει σημαντικό ρόλο, καταλαβαίνει πιο εύκολα ο ένας τον άλλο, έχεις πολλά πλεονεκτήματα», κατέληξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Read More

And More