Γεύμα ομορφιάς, για τα καλλυντικά από σαλιγκάρια!

Γεύμα με αφορμή την παρουσίαση της ολοκληρωμένης σειράς καλλυντικών Benelica διοργάνωσε η Ιncosal ΑΕ, στο Asian εστιατόριο Oozora the House, με καλεσμένες τον μικρό και εκλεκτό κύκλο των beauty editors, bloggers & influencers, που ανταποκρίθηκαν με χαρά και έτσι απόλαυσαν από κοντά την εντυπωσιακή ξενάγηση των επιστημονικών συμβούλων της εταιρίας στον μαγικό κόσμο της νέας, πρωτοποριακής και εξειδικευμένης σειράς που βασίζεται σε φυσικό ενεργό κολλαγόνο από σαλιγκάρια. Λίγα λόγια για τα καλλυντικά Benelica.

Η εταιρεία Incosal Α.Ε. σας παρουσιάζει τη νέα, πρωτοποριακή και εξειδικευμένη σειρά καλλυντικών προϊόντων Benelica που βασίζονται σε φυσικό ενεργό κολλαγόνο από σαλιγκάρια.

Η αποτελεσματικότητα και ο νεωτερισμός τους βασίζεται στο συνδυασμό των μοναδικών ιδιοτήτων του εκκρίματος του σαλιγκαριού με νεότερης γενιάς σύγχρονα δραστικά μόρια, όπως πεπτίδια, μικρο-υαλουρονικό οξύ, βιοτεχνολογικής διεργασίας δραστικά μόρια, τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα, παράγωγα γλουκοσίτες κ.ά., τα οποία έχουν βραβευτεί για την άμεση και ικανή αποτελεσματικότητά τους.


Μάρθα Φραγκούλη Γιάννης Καρελάς Εύη Πρωτόπαπα Φαίη Μπέη


Read More

And More