Γη και ύδωρ τάζουν οι Megaλικοί στην Βίκυ Σταυροπούλου…

Γη και ύδωρ έχουν τάξει οι Megaλικοί στην Βίκυ Σταυροπούλου! Γη και ύδωρ προκειμένου να τους πει το πολυπόθητο “ναι” και να αναλάβει την παρουσίαση του νέου “Πρωινού Mou”. Η ταλαντούχα ηθοποιός ήταν από την πρώτη στιγμή ο απόλυτος… στόχος για τους ανθρώπους του Μεγάλου Καναλιού, μιας και είναι γνωστό στην Μεσογείων πως πιστεύουν πάρα πολύ στο ταμπεραμέντο της.

Αλλωστε, η Βίκυ είναι ένα πρόσωπο με το οποίο το Μεγάλο Κανάλι συνεργάζεται σταθερά από την εποχή του “Είσαι το ταίρι μου” και μετά, σειρά μέσα από την οποία και γωρίσαμε όλοι μας την θεά Βίκυ Σταυροπούλου. Ετσι, τόσο η διεύθυνση προγράμματος, όσο και η διοίκηση του καναλιού πιστεύουν πως η παρουσία της Βίκυς μπορεί να αποδειχθεί άκρως επιτυχημένη στην καθημερινή, πρωινή τους ζώνη και να δώσει στο “Πρωινό Mou”, την δυναμική εκείνη που του χρειάζεται για να ορθώσει το ανάστημά του – από πλευράς ανταγωνισμού – απέναντι από το fresh πρωινό που στήνουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Η Βίκυ πιστεύουν πως είναι η ιδανική διάδοχη κατάσταση για εκείνους και παρά τις μέχρι τώρα σταθερές ενστάσεις της και τους ενδοιασμούς της, εξακολουθούν να την πιέζουν και να την πολιορκούν με πάθος, μιας και ως γνωστόν ο επιμένων πολλές φορές νικά.

Η Βίκυ Σταυροπούλου από την δική της μεριά νιώθει πως έχει να κάνει με μία πρόταση που είναι έξω από τα νερά της, δεν ξέρει το κατά πόσο θα μπορέσει να σταθεί με επιτυχία στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό πόστο, συν το γεγονός ότι έχει και τις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις οι οποίες θα την κάνουν να τρέχει από το πρωί – νωρίς το πρωί όμως – μέχρι το βράδυ.

Φυσικά στο “Πρωινό Mou” θα βρίσκεται στο πόστο της συμπαρουσίασης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ στο δυναμικό της εκπομπής θα υπάρχει και ο Ακης Πετρετζίκης.

Και επειδή ο χρόνος τρέχει και τα περιθώρια που υπάρχουν για να στηθεί το πρωινό του Μεγάλου Καναλιού πλέον δεν είναι πολλά, εννοείται πως υπάρχει και plan-b στο κανάλι και αυτό ακούει στο όνομα Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία όλο αυτό τον καιρό έχει έρθει σε κάποιες επαφές με τους Megaλικούς, οι ζυμώσεις έχουν προχωρήσει και δεν αποκλείεται η Σταματίνα από Οκτώβρη να είναι το… κορίτσι της παρέας ανάμεσα σε Ακη και Δημήτρη, δημιουργώντας ένα νεανικό τηλε-συνδυασμό.


Read More

And More