Για φόνο εκ προμελέτης η Σκορδέλη

Για φόνο εκ προμελέτης η Σκορδέλη | tlife.gr

διευθύνοντος συμβούλου του εκδοτικού συγκροτήματος “ΔΙΑΣ” στις 11 Ιανουαρίου.

Οκτώ κατηγορίες απαγγέλθηκαν από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εναντίων των αδελφών Έλενας Σκορδέλη και Τάσου Κρασοπούλη.

Οι κατηγορίες αφορούν συνωμοσία για φόνο, φόνο εκ προμελέτης, μεταφορά και χρήση εκρηκτικών υλών και πυροβόλου όπλου. Τα δύο αδέλφια δεν παραδέχθηκαν ενοχή στις κατηγορίες.
Η Κατηγορούσα Αρχή δια του Εισαγγελέα Σάββα Μάτσα, ζήτησε η Σκορδέλη και ο Κρασοπούλης να παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την συνέχιση της δίκης τους τον Ιούνιο του 2010.
Ο δικηγόρος του Κρασοπούλη, Μάριος Γεωργίου είπε ότι ο πελάτης του είναι έτοιμος να πληρώσει μέχρι και 250.000 ευρώ εγγύηση ώστε να αφεθεί ελεύθερος.
Ο δικηγόρος της Σκορδέλη, Μιχαλάκης Κυπριανού αναφέρθηκε σε χρηματική εγγύηση και κατ’ οίκον περιορισμό της πελάτισσας του έως την εκδίκαση της υπόθεσης.
Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο θα αποφασίσει ενδιάμεσα αύριο, αν τα αδέλφια Αναστάσιος Κρασοπούλης και Έλενα Σκορδέλη θα παραμείνουν υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους στις 7, 8, 9, 10 και 11 Ιουνίου 2010.
Ο άλλος κατηγορούμενος Ανδρέας Γρηγορίου δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, αφού νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και δεν μπορεί να μετακινηθεί λόγω της κατάστασής του, σύμφωνα με ιατρικό πιστοποιητικό που κατατέθηκε στο δικαστήριο.
Ο Γρηγορίου θα παρουσιαστεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 21 Απριλίου οπότε θα απαγγελθούν και σε εκείνον οι κατηγορίες.

READ more