Για όσους ενδιαφέρονται, απόψε έρχεται στους δέκτες μας, ο β ΄ημιτελικός της Eurovision!

Δεν ξέρω αν είσαι λατρεμένη κι εσύ υπό την… επήρεια του “Survivor”, αλλά να στο πω κι αυτό! Απόψε έχει Eurovision! Άνθρωπος είσαι κι εσύ και από την πολύ… καρύδα, μπορεί να ξεχάστηκες!
Ναι απόψε στις 10.00 σε απευθείας σύνδεση με το Κίεβο της Ουκρανίας η ΕΡΤ1, η ΕΡΤHD και η ERT World θα μεταδώσουν τον β΄ ημιτελικό, προκειμένου να συμπληρωθεί όλο το παζλ των χωρών που θα δώσουν το ραντεβού στη μεγάλη γιορτή του Σαββάτου!
Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση θα βρίσκονται και σήμερα η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ αξίζει τον κόπο να σου θυμίσω πως κατά την διάρκεια του μεθαυριανού τελικού, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που έχει συμμετάσχει τρεις χρονιές στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα ανακοινώσει τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα.
Η σειρά εμφάνισης στον β΄ ημιτελικό, έχει ως εξής:
Σερβία, Αυστρία, ΠΓΔΜ, Μάλτα, Ρουμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Ιρλανδία, Σαν Μαρίνο, Κροατία, Νορβηγία
Ελβετία, Λευκορωσία , Βουλγαρία, Λιθουανία, Εσθονία και Ισραήλ
Στους δύο ημιτελικούς θα παρουσιαστούν και τα τραγούδια των «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και της διοργανώτριας χώρας (Ουκρανία), τα οποία δεν διαγωνίζονται, αφού προκρίνονται απευθείας στον Τελικό της Eurovision.
Τέλος, στο μεγάλο τελικό θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο Ημιτελικούς -δέκα από κάθε βραδιά- οι «Big Five» και η διοργανώτρια Ουκρανία.

Read More

And More