Για πέμπτη φορά μπαμπάς ο Jude Law!

Για πέμπτη φορά μπαμπάς ο Jude Law! | tlife.gr
Για πέμπτη φορά πατέρας έγινε ο Jude Law. Ο Χολιγουντιανός σταρ απέκτησε μια πανέμορφη κορούλα με την 18χρόνια νεότερη και πρώην σύντροφό του Catherine Harding, γνωστή και ως Cat Cavelli.
“Μπορώ να επιβεβαιώσω την έλευση της κόρης του Jude Law και της Catherine Harding. Και οι δύο είναι ενθουσιασμένοι με τον ερχομό της και προτεραιότητά τους είναι να κρατήσουν το παιδί τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του.
Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ μετά από μια μικρή ερωτική περιπέτεια που είχε στην Τσεχία με την 23χρονη τραγουδίστρια και συνθέτη έμαθε πως θα αποκτήσει ένα ακόμη μωρό, το οποίο αποφάσισαν τελικά από κοινού να κρατήσουν. Εκείνος ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά και η Cat δήλωσε ενθουσιασμένη που θα αποκτήσουν μαζί ένα μωρό, παρόλο που δεν είναι πια ζευγάρι.
Ένα ακόμη παιδί, άλλωστε, ήταν χαρά για τον Jude Law που έχει ήδη τέσσερα!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει δυο γιους τον 18χρονο Rafferty, τον 12χρονο Rudy και την 13χρονη Iris με την πρώην σύζυγό του Sadie Frost (χώρισαν το 2003 και μοιράζονται την κηδεμονία τους), αλλά και μια 5χρονη κόρη, την Sophia. Η Sophia μάλιστα είναι το παιδί που απέκτησε μετά από ένα σύντομο φλερτ το 2008 με το μοντέλο Samantha Burke.
Έχω ήδη τέσσερα και ένα ακόμα που έρχεται σιγά σιγά! Είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος αυτή την περίοδο είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στη New York Post, λίγο καιρό πριν τον ερχομό της μπέμπας.

READ more