Για που το ΄βαλαν ο Γιώργος και η Φαίη και πότε πέφτει η αυλαία των πρωινών;

Αααα, κρουαζιέρα θα σε πάω, αααα γιατί σε νοιάζομαι και σ ΄αγαπάωωωω!!! Σε εντελώς καλοκαιρινή διάθεση βρίσκονται αυτό τον καιρό ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδα, μιας και το ζευγάρι σχεδιάζει να… τιμήσει ιδιαιτέρως και το φετινό καλοκαίρι, μιας και η συγκεκριμένη εποχή είναι η εποχή που λατρεύουν και οι δύο.

Μάλιστα, λίγο πριν φύγουν για τις φετινές, ξένοιαστες, οικογενειακές, καλοκαιρινές διακοπές τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παραμένουν πιστοί στις τηλεοπτικές τους συνήθειες και έτσι θα πάνε λίγες ημέρες διακοπές και …”Το Πρωινό”.

Με άλλα λόγια, η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 θα μας αποχαιτερήσει βγαίνοντας εκτός πλατό για να μας χαρίσει μία μεγάλη καλοκαιρινή γεύση, μιας και οι τιτλοι του τέλους θα πέσουν με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού!

Μόλις ,λοιπόν, η Φαίη επιστρέψει στο πλατό η εκπομπή… “σαλπάρει”. Η εκπομπή θα βγει στις 12 Ιουνίου από τον Αστερα Βουλιαγμένης για δυο μέρες και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Κυλλήνη στις 23 Ιουνίου, όπου εκεί θα μείνουν μια εβδομάδα. Η τελευταία τους εκπομπή θα βγει από τη Βάρκιζα, σε άκρως καλοκαιρινό και πανηγυρικό κλίμα. Αλλωστε,αναμφισβήτητα η φετινή χρονιά, ήταν η χρονιά τους!

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το “Πρωινό Mou”; Εκεί απ ΄οτι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα δεν σχεδιάζονται ταξιδάκια εκτός Αθηνών. Οι Megaλικοί έχουν αποφασίσει να το πάνε πιο… σεμνά και ταπεινά. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως μέχρι το τέλος, δεν θα υπάρξουν και κάποιες εξορμήσεις εκτός πλατό, οι οποίες όμως θα γίνουν εντός Αττικής.

Οσο για το πότε θα γραφτεί το gran-φινάλε και για το πρωινό του Mega; Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού θα μας κρατήσουν παρέα λίγο περισσότερο από την Φαίη και τον Γιώργο, μιας οι τίτλοι του τέλους στο “Πρωινό Mou” θα πέσουν στις 27 Ιουνίου.

Read More

And More