Για τρίτη φορά γαμπρός ο 81χρονος Έλληνας τενόρος!

Για τρίτη φορά γαμπρός ο 81χρονος Έλληνας τενόρος! | tlife.gr

Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως βρήκε στα μάτια της κατά 49 χρόνια μικρότερης του Ροξάνα, ο διάσημος Έλληνας τενόρος Τζον Μοδινός, ο οποίος αποφάσισε να ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο 81χρονος τενόρος δηλώνει τρελά ερωτευμένος με την 32χρονη Ρουμάνα Ροξάνα Τσετάλι, η οποία είναι εξαίρετη σοπράνο στην χώρα της. Ο ίδιος μιλώντας στην Espresso αναφέρει: «Πέρασαν δύο χρόνια να το αποφασίσουμε. Νομίζω ότι κάναμε καλά. Είμαστε πανευτυχείς και θέλουμε να δώσουμε ένα παράδειγμα ότι η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Εφόσον υπάρχει ζωή, ζωντάνια και αγάπη όλα τα υπόλοιπα γίνονται».

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Δημαρχείο του Χαλανδρίου, παρά τις διαφωνίες των συγγενών. Συγκεκριμένα, ο Τζον Μοδινός είχε να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις του γιου του, πάνω σε αυτήν την απόφαση του. «Ο γιος μου δεν ήθελε το γάμο», λέει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Κους Κους.

Ωστόσο, ο Τζον Μοδινός είναι ένας από τους διασημότερους λυρικούς καλλιτέχνες, καταξιωμένος στο χώρο του και πολυβραβευμένος. Είναι ο πρώτος τραγουδιστής όπερας που έγινε καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και έχει τραγουδήσει 223 φορές «Ριγκολέτο» με τον Λουτσιάνο Παβαρότι.

Όσο για την αγαπημένη του, ο Μοδινός αναφέρει στη συνέντευξή του στην Espresso: «Είναι Ρουμάνα, ελληνικής καταγωγής και από τους δυο γονείς. Έχει τραγουδήσει στην Όπερα της Κωστάντζα, στη Ρουμανία, στο Βουκουρέστι και στην Ιταλία όπου έκανε θριαμβευτική επιτυχία.»

Το ευτυχές ζευγάρι πριν αναχωρήσει για το γαμήλιο ταξίδι, με άγνωστη προς το παρόν κατεύθυνση, θα κάνει μια κοινή εμφάνιση τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στο Δημαρχείο Φιλοθέης. Η συναυλία θα γίνει με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου που μιλά για τον Τζον Μοδινό με τίτλο «Ένας μύθος ντυμένος μελωδία: Ο Τζον Μοδινός».

Το ζευγάρι με τους καλεσμένους του!

READ more