Γιάνης Βαρουφάκης – Δανάη Στράτου: Αγκαλιασμένοι και full in love στην “Ταράτσα του Φοίβου”! (pics)

Στο ασφαλές περιβάλλον της Ταράτσας του Φοίβου στο Άλσος, επέστρεψε το πολυθέαμα του Φοίβου Δεληβοριά και των συνεργατών του από την Πέμπτη 27 Αυγούστου και για 5 ακόμα Πέμπτες.

Χθες το βράδυ, την παράσταση παρακολούθησαν ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου, σε μια από τις πρώτες βραδινές εξόδους τους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ο οικοδεσπότης Φοίβος, το σπουδαίο, πολυεπίπεδο ταλέντο του Θανάση Αλευρά, ο βιρτουόζος του λόγου Βύρων Θεοδωρόπουλος, η μαγική φωνή της Νεφέλης Φασούλη, ο κυριολεκτικά μάγος Alex de Paris, ο εθνικός μας Γιακουμής και οι πολυάριθμοι συνεργάτες και συνδημιουργοί εκτός σκηνής, τους χάρισαν μια λυτρωτική βραδιά.

Ο πολιτικός και η εικαστικός χάρισαν το πιο θερμό χειροκρότημά τους στους συντελεστές, ενώ μετά το τέλος της παράστασης έσπευσαν να τους συγχαρούν στα παρασκήνια και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Φορώντας ένα μαύρο jumpsuit, το οποίο συνδύασε με σακάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα του ίδιου χρώματος, η Δανάη Στράτου ήταν κομψή και λαμπερή, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης έδειχνε ανανεωμένος και ευδιάθετος στο πλευρό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More