Γιάνης Βαρουφάκης – Δανάη Στράτου: Ντυμένοι στα μαύρα σε κοσμική εμφάνιση μετά από καιρό! [pics]

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ενδιαφέροντα ζευγάρια της πολιτικής και όχι μόνο. Ο πρώην υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγός του Δανάη Στράτου έκαναν χθες μετά από αρκετό καιρό κοσμική εμφάνιση και πόζαραν χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό!

Ταιριαστά ντυμένοι, και οι δυο στα μαύρα τράβηξαν τα βλέμματα και τα φλας. Η Δανάη Στράτου ήταν όμορφη και ιδιαίτερα κομψή μέσα στη δερμάτινη στενή μίντι φούστα της και οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν την έξοδό τους κρατώντας στο χέρι τους ένα ποτήρι κρασί!

Ο γνωστός οικονομολόγος και η εικαστικός σύζυγός του, βρέθηκαν χθες στην παρουσίαση του νέου δίσκου του συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου. Πρόκειται για το “Στην ομίχλη των καιρών» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, του Γιάννη Δούκα αλλά και του Μάνου Ελευθερίου και του Άλκη Αλκαίου. Βασική ερμηνεύτρια είναι η Μαριάννα Πολυχρονίδη, τραγουδίστρια πολύ μεγάλων φωνητικών δυνατοτήτων με εξαιρετικές ερμηνείες σε διαφορετικά είδη. Ο συνθέτης αναφερόμενος στη Λίνα Νικολακοπούλου που υπογράφει 7 από τα τραγούδια του CD λέει ότι “οι στίχοι της φθάνουν στο βάθος των πραγμάτων εκφράζοντας το κοινό αίσθημα”

Το ζευγάρι έδωσε ευχές στον συνθέτη τόσο για τη δουλειά του όσο και για την ονομαστική του γιορτή και πόζαρε μαζί του στο φωτογραφικό φακό του TLIFE


Read More

And More