Γιάνης Βαρουφάκης: Με την Δανάη Στράτου σε παρουσίαση βιβλίου… για τη λιτότητα!

Πάντα στο πλευρό του Γιάνη Βαρουφάκη, η Δανάη Στράτου. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο Ίδρυμα Κακογιάννης όπου κλήθηκε να παρουσιάσει το νέο βιβλίο του Γιώργου Μανιώτη ” Η τριλογία της λιτότητας“. Ο πρώην τσάρος της Οικονομίας, όπως ανέφερε στην ομιλία του βρέθηκε εκεί ως οικονομολόγος (και όχι ως πολιτικό πρόσωπο) και μίλησε για τις οικονομικές του θεωρίες που βρήκαν ανταπόκριση από πολλούς αλλά αμφισβητήθηκαν από ακόμα περισσότερους.
Και μπορεί να μην είχε και το πιο φανατικό κοινό (με κάποιους να έχουν σχεδόν αποκοιμηθεί στην ομιλία του), ωστόσο ήταν από τα πρόσωπα που τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, κατά την προλόγιση του βιβλίου, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη οικονομία, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με το δικό του τρόπο και στην κοινωνική ασφάλιση. Ωστόσο, απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του στο σχέδιο “X”, κατά τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Στο αμφιθέατρο του ιδρύματος “Μιχάλης Κακογιάννης” έδωσαν το παρών η ηθοποιός Κοραλία Καράντη, η οποία προλόγισε το βιβλίο του κ. Μανιώτη, μαζί με τον Γιανη Βαρουφάκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τζαβάρας, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και ο Θεοδόσης Πελεγρίνης.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More