Γιάννα Αγγελοπούλου – Θεόδωρος Αγγελόπουλος: Πότε θα γίνει ο γάμος του γιου τους, Δημήτρη;

Χαρμόσυνα είναι τα νέα στην οικογένεια της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου καθώς όπως όλα δείχνουν ο γιος της Δημήτρης, πρόκειται σε λίγο καιρό να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του.

Ο δεύτερος γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου και του Θόδωρου Αγγελόπουλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Secret και του δημοσιογράφου Χάρη Παπαβασιλείου, πρόκειται να παντρευτεί τον ερχόμενο Ιούνιο την εκλεκτή της καρδιάς του με μια από τους κουμπάρους να είναι η σύζυγος του αδερφού του, Έλλη Παπαδιαμάντη.

Όσον αφορά στη νύφη, κατάγεται από το εξωτερικό, είναι χαμηλών τόνων, πολύ διακριτική και αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις.

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας ωστόσο, η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του έγινε τον Μάρτιο του 2021. Συγκεκριμένα, την ώρα που η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, Γιάννα Αγγελοπούλου, βρισκόταν ανάμεσα στους επισήμους τον εορτασμών για την 25η Μαρτίου στο Σύνταγμα, η οικογένειά της παρακολουθούσε το εντυπωσιακό θέαμα από τα θεωρεία του ξενοδοχείου “Μεγάλη Βρετανία”.

Εκεί, βρισκόταν ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο γιος τους Παναγιώτης με τη σύζυγό του Έλλη Παπαδιαμάντη και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος με τη μέλλουσα σύζυγό του.

Επιθυμία του ζευγαριού είναι, το Μυστήριο να τελεστεί σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Read More

And More